Αψεγάδιαστο χαμόγελο με όψεις ρητίνης

Υπάρχουν στιγμές που έχετε αισθανθεί αμήχανα λόγω της εμφάνισης των δοντιών σας; Διστάζετε να χαμογελάσετε επειδή τα δόντια σας είναι κίτρινα, πολύ αραιά,ασύμμετρα,ραγισμένα ή με πολλά εμφανή σφραγίσματα; Επιθυμείτε ένα λαμπερό και αψεγάδιαστο χαμόγελο σαν κι αυτό που βλέπουμε στις διαφημίσεις;

Continue Reading

Κίνδυνος πρόωρης εμμηνόπαυσης για τις γυναίκες με πολύ χαμηλό βάρος.Πριν την ηλικία των 45 ετών

 

Οι γυναίκες με πολύ χαμηλό σωματικό βάρος διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρης εμμηνόπαυσης από τις γυναίκες με φυσιολογικό ή πλεονάζον βάρος, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Human Reproduction.

Continue Reading

ΜΗ ΔΙΗΘΗΤΙΚΟΣ - ΕΝΔΟΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο μη διηθητικός πορογενής καρκίνος του μαστού, ο λεγόμενος ενδοπορικός καρκίνος ή In Situ ή DCIS αφορά σε νεοπλασματική αλλοίωση που δεν έχει διασπάσει τη βασική μεμβράνη του ιστού και δεν παρουσιάζει επικινδυνότητα για ανάπτυξη μεταστάσεων. 

Continue Reading

Καρκίνος μαστού στον άνδρα Μύθος ή πραγματικότητα;

Ο καρκίνος του μαστού στον άνδρα είναι 100 φορές λιγότερο  συχνός από ότι στη γυναίκα. Για τους άνδρες, ο διά βίου  κίνδυνος  του καρκίνου του μαστού είναι περίπου 1 στους 1.000. Η συχνότητα του καρκίνου του μαστού στους άνδρες, σε σχέση με τον πληθυσμό είναι αρκετά σταθερός τα τελευταία 30 χρόνια.

Continue Reading

Πιείτε άφθονο νερό . Πώς θα αποφύγουν οι γυναίκες τις επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις

Πιείτε άφθονο νερό συμβουλεύουν οι γιατροί τις γυναίκες που είναι επιρρεπείς στις επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις και θέλουν να προστατεύσουν το ουροποιητικό τους σύστημα, όπως αποδεικνύει και μελέτη που παρουσιάστηκε στο IDWeek 2017, που διοργανώνει η Αμερικανική Εταιρεία Μολυσματικών Νόσων.

Continue Reading