Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ από χημικής άποψης είναι γλυκοζάμινογλυκάνη, ένα υδρόφιλο μόριο, που αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό, παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια και είναι άριστο υλικό για να γεμίζει ρυτίδες και να ενυδατώνει το δέρμα.

Continue Reading

Αισθητική προσώπου και οδοντιαρική

Στις μέρες μας όλοι γνωρίζουμε τι είναι το botox, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι αυτές οι θεραπείες αισθητικής μπορούν να γίνουν στο οδοντιατρείο?

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Λάμπρος Μπέλεσης μας μιλά για αναλυτικά για όλες τις θεραπείες που μπορούμε να κάνουμε στο οδοντιατρείο.

Continue Reading

Νήματα PDO: Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι για την ανόρθωση του δέρματος

Το τελευταίο διάστημα γίνεται συνεχώς λόγος για τα νήματα PDO, μία νέα μέθοδο χωρίς τομές που προσφέρει αναζωογόνηση και λείανση στο δέρμα. Πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος και σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί?

Continue Reading

Cryofacial

 

Cryofacial!!! Η Νέα μέθοδος…  περιποίησης και  αντιγύρανσης προσώπου

 

Continue Reading

Αναδόμηση του προσώπου με Voluma

Με την πάροδο του χρόνου δύο είναι οι κύριες μεταβολές που γίνονται στο δέρμα του προσώπου και μας κάνουν να φαινόμαστε πιο γερασμένοι. Η πρώτη είναι η χαλάρωση, που οφείλεται στην επίδραση της βαρύτητας και κατά συνέπεια η δημιουργία ρυτίδων σε αυτό. Η δεύτερη είναι η απώλεια ιστού, που αναφέρεται κυρίως στις κολλαγόνες και ελαστικές ίνες του δέρματος και στην ποσότητα του υποδόριου λίπους κάνοντας το πρόσωπό μας να «αδειάζει». Ο συνδυασμός των μεταβολών αυτών είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνος για την εικόνα του προσώπου μας όταν ο χρόνος αρχίζει να δείχνει τα σημάδια του.

 

Continue Reading